BUCKLEY'S MIXTURA
HET IN CANADA MEEST GEBRUIKTE MIDDEL BIJ HOEST VERKOUDHEID

BUCKLEY'S MIXTURA is sedert 35 jaar een geliefd en beproefd middel in Canada en daarbuiten om zijn verlichtende werking bij verschillende aandoeningen van de luchtwegen zoals hoest en heesheid tengevolge van verkoudheid.

De bestanddelen van BUCKLEY'S MIXTURA zijn zo gekozen, dat zij tezamen een optimale verlichting bij genoemde verschijnselen geven. Van het middel gaat een snel optredende verzachtende werking op de slijmvliezen uit. De gevoeligheid van de prikkelzones wordt verminderd, terwijl tevens van de voornaamste werkzame bestanddelen in de aangegeven dosering een duidelijke slijmoplossende werking uitgaat.
Bovendien zorgen ook de in het middel verwerkte vluchtige plantaardige oliƫn onder meer voor verruiming van de ademhaling.

VOOR DE BESTE RESULTATEN

Hoest tengevolge van verkoudheid:

Men neme een of twee theelepels om de 2 a 3 uur, maximaal 6X daags. Om het meeste profijt te hebben van BUCKLEY'S MIXTURA moet men het heel langzaam opnippen. Het mag ook ingenomen worden door de op het etiket voorgeschreven dosering met een halve dessertlepel suiker of vloeibare honing te vermengen.

Heesheid:

Doe 1 eetlepel BUCKLEY'S MIXTURA in een kom met anderhalve liter kokend water. Bedek het hoofd met een grote handdoek en adem de opstijgende dampen diep in. De aangegeven hoeveelheden niet overschrijden zonder medisch voorschrift. Indien geen verbetering intreedt of de klachten zich dikwijls herhalen, doet U er goed aan Uw arts te raadplegen.

Voor suikerzieken:

Daar BUCKLEY'S MIXTURA geen suiker of siroop bevat, kan het door suikerzieken worden gebruikt op medisch voorschrift.

RGV G 0 34 19

Registratiehouder Nycomed Nederland B.V., Breda