Eerste bijeenkomst Medische Publieksacademie Twente van MST groot succes

Ongeveer 200 bezoekers prikkelden op 23 maart hun hersenen door het bijwonen van de eerste bijeenkomst van de Medische Publieksacademie Twente van MST.

Neurologen Lucille Dorresteijn en Heleen den Hertog en neurochirurg Kuan Kho informeerden het publiek over de werking van het brein, mogelijke signalen van haperingen in de hersenen, onderzoeken en behandelingen en gaven tips over wat je zelf kunt doen om de hersenen zo gezond mogelijk te houden. Donderdag stonden de aandoeningen ziekte van Parkinson en een beroerte (CVA) centraal. 

Heeft u de bijeenkomst van onze Publieksacademie gemist? Hier kunt u de opnames van de bijeenkomst terugkijken. Deze opnames bevatten weinig tot geen patientenbeelden. Dit om de anonimiteit van onze patiënten te garanderen. In het kader van deze Publieksacademie bijeenkomst  is het magazine 'Haperende hersenen' ontwikkeld. Dit magazine is uitgereikt aan de deelnemers, en verspreid in de wachtruimten van MST. Ook zal het magazine binnenkort in de wachtruimten van de huisartsen  te vinden zijn.

De volgende bijeenkomsten van de Publieksacademie worden georganiseerd op 1 juni, 28 september en 30 november 2017. De thema's van de komende bijeenkomsten en de wijze van inschrijven wordt vanaf 1 mei op de website gecommuniceerd.

Klik hier voor de opnames van de bijeenkomst
Klik hier voor het magazine

Bron: MST

Recente video

Loading...