De Theradome LH80 Pro laserhelm: de gemakkelijke oplossing voor alle soorten haaruitval.

De Theradome LH80 Pro is een draadloze laserhelm voor thuis. De laserhelm maakt gebruik van laserlicht (of Low Level Laser Therapy (LLLT)) om de haargroei bij haarverlies bij zowel mannen als vrouwen te stimuleren en kan haaruitval helpen voorkomen. De stimulatie van haargroei via laserlicht heeft geen bijwerkingen. De Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) heeft vastgesteld dat de Theradome effectief is als medische behandeling tegen haaruitval.

Naast bewezen effectief is het gebruik van een laserhelm zeer efficiënt, gemakkelijk en - op langere termijn - kostenbesparend. Hieronder zetten we de voordelen van een laserhelm op een rij.

Wat doet de Theradome?

Klinische studies hebben aangetoond dat de lasers in de Theradome laserhelm, waaronder de Theradome LH40 EVO laserhelm, de groei van nieuw en gezond haar stimuleren. De lasers vertragen ook haaruitval en kunnen zelfs haaruitval stoppen, inclusief erfelijke haaruitval. Bovendien verdubbelt het gebruik van de helm de grootte van de haarzakjes van bestaand haar, waardoor het haar dikker wordt.

Lasertherapie met de Theradome helpt ook om de haargroei te verbeteren na een haartransplantatie of chemotherapie behandeling. Het herstel is beter en sneller. Daarnaast is de kwaliteit van het haar beter dan zonder nabehandeling.

Voordelen van een laserhelm voor haargroei

  1. Laserhelm voor haargroei = duurzaam

Van deze krachtige en gebruiksvriendelijke laserhelmen heb je vele jaren profijt. Het is een eenmalige aankoop, waarna je zoveel behandelingen kunt nemen als je wilt. De Theradome laserhelm is ontworpen voor alle stadia van haaruitval en dunner wordend haar, maar hoe eerder je start met de behandelingen, hoe beter het resultaat.

  1. Laserbehandeling voor haargroei in eigen huis: gebruiksgemak

Een laserhelm is de meest eenvoudige behandeling tegen haarverlies. Je zet de laserhelm op je hoofd en zet hem met één druk op de knop aan. Verder hoef je niets te doen. De behandeling stopt automatisch als deze afgerond is. Bovendien hoef je een laserhelm maar twee keer per week te gebruiken. 

Doordat de behandeling met licht werkt, hoeft er niets aangebracht te worden op de hoofdhuid. Een laserhelm is dus (ook) uitermate geschikt voor mensen die bijvoorbeeld niet 2 keer per dag een lotion kunnen of willen aanbrengen, of geen haaruitval vitamine kunnen of willen slikken.

  1. Hands-free laserhelm

De behandeling gaat niet alleen zeer eenvoudig, je hebt ook je handen vrij. Bij de Theradome kun je zelfs rondlopen tijdens de behandeling. Een laserhelm geeft dan ook alle vrijheid om tijdens de behandeling andere dingen te (blijven) doen. Bovendien zijn de twee behandelingen per week zelfs in de drukste schema's in te passen.

  1. Lasertherapie: geen bijwerkingen

Lasertherapie heeft geen bijwerkingen en is een volledig veilige behandeling. Het werkt puur door licht op de huid. Wat ook goed is om te weten, is dat de lasers gedurende de complete behandeling van 20 minuten nagenoeg geen warmte produceren.

Wanneer kun je welke resultaten verwachten?

Gebruik de laserhelm 2 keer per week gedurende ongeveer 20 minuten. Onderzoek wijst uit dat de laserhelm zorgt voor dikker en beter handelbaar haar, verminderde haaruitval en nieuwe haargroei na drie tot vier maanden. 

  • Na 18 tot 26 haargroei behandelingen wordt verdere haaruitval voorkomen

  • Na ongeveer 52 behandelingen laat de laserhelm het haar weer groeien

Bij laserhaar therapie geldt hetzelfde als bij sporten: je moet ermee doorgaan om er baat bij te (blijven) hebben. Als je het gewenste resultaat hebt behaald, raden wij aan om de behandelingen met tussenpozen van ongeveer vijf dagen te herhalen.

Wetenschappelijk bewezen werking

Meerdere klinische en wetenschappelijke studies hebben de positieve werking van Low Level Laser Therapy aangetoond. Dit wordt nog verder bevestigd doordat diverse laserhelmen een medische erkenning van de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) hebben gekregen.

Theradome: meervoudig bekroonde laserhelm

Theradome heeft al meerdere internationale prijzen in ontvangst mogen nemen voor haar geavanceerde producten.


Wil je weten wat andere klanten van de Theradome LH80 PRO Laserhelm vinden? Lees dan de reviews op deze Theradome productpagina.


Theradome laserhelm bestellen? De Haargroeispecialist is de officiële importeur van Theradome. Daarom krijg je bij ons 2 jaar volledige garantie en kun je altijd bij ons terecht voor vragen en technische ondersteuning.