Je dure hoortoestel kwijt! Zomaar... In een onbewaakt ogenblik. Een grote ramp. Die jou gelukkig niet langer hoeft te overkomen. Dankzij de SafeLine. Een handige vinding die verliezen praktisch onmogelijk maakt.

Hoorapparaten zijn in tweeërlei opzicht kostbaar. Niet alleen hangt er een aardig prijskaartje aan, maar gewoonweg onbetaalbaar is uiteraard het kunnen horen zelf. Aan verliezen wil je dus niet eens denken. En met een SafeLine hoortoestelclip van Oticon hoeft dat ook helemaal niet. Het idee erachter is simpel, te vergelijken met een koordje om de hals dat aan de pootjes van een leesbril vastgeknoopt zit.

GEMOEDSRUST


De LifeLine heeft een paar heldere doelen voor ogen. De belangrijkste misschien wel is het zorgen voor gemoedsrust, doordat verliezen en/of beschadigen van je dure hoortoestellen voorkomen wordt. Andere belangrijke punten zijn het kunnen blijven dragen van je hoorapparaten hoe actief je ook wilt zijn (met dansen, hardrennen of andere sporten). Dankzij het bevestigingskoord draag je geluid immers altijd met je mee. De SafeLine is erg gebruikersvriendelijk. Gewoon de ringetjes van het koordje aan de hoortoestellen bevestigen en de SafeLine dan aan je kraag vastclippen en klaar is Kees. Met de Oticon SafeLine clip kun je je hoortoestellen de hele dag dragen. Easy does it.

ALLE ZINTUIGEN NODIG

De LifeLine is er voor (piep)jong, een dagje ouder en oud. Kinderen ravotten, rennen, klimmen, springen, sporten, gamen, draaien om elkaar en om alles en iedereen heen. Geen moment rust, altijd lawaai. De wereld ligt aan hun voeten en daarbij hebben ze echt al hun zintuigen nodig. Kids met een SafeLine om de hals kunnen zich zorgeloos in de actie storten en misschien wel het allerbelangrijkste: daarbij vergeten dat ze hoortoestellen dragen. En ja, wat voor hen geldt gaat ook op voor volwassenen. Met de SafeLine als guardian angel hoef je niet constant voorzichtig te zijn als je eens druk of wild in de weer bent met bijvoorbeeld dansen of sporten. Waardoor je natuurlijk ook veel alerter bent en je je beter op je bezigheden kunt richten.

VEILIGHEID VOOR ALLES

Een koord om de hals is... Is dat nou wel zo’n goed en veilig idee? Met de SafeLine is de kans op verwurging absoluut uitgesloten. De koordjes ervan zijn namelijk voorzien van zogenoemde losbreekfunctie waardoor ze onder druk losbreken en er dus niets met jezelf of je kind kan gebeuren. En eenmaal los kunnen ze heel simpel zo weer worden bevestigd. Ook goed om te weten is dat alle gebruikte materialen hypoallergeen zijn alsook huidvriendelijk. De clip voor kraagbevestiging is verder vingers-veilig.

GA ONLINE

Voor deze hoortoestellenclip hoef je niet stad en land af. Gewoon online te vinden en te bestellen, bijvoorbeeld via Oogvoororen.nl waar ze trouwens ook een scherp oog voor een goede prijs hebben. Verschillende hoortoestellen van Oogvoororen.nl zijn absoluut state-of-the-art en ja, hoewel een online bedrijf, komen de professionele, gediplomeerde audiciëns van OogvoorOren gewoon bij je aan huis door heel Nederland. Vraag en zij luisteren. Gemak dient de mens.

OM DOOR TE VERTELLEN

Ter afsluiting een leuke anekdote over de waarde van het horen: Stel je het volgende tafereel eens voor… Aangenaam gezelschap. Een prachtig gedekte tafel. Glinsterende kristallen glazen. Gevuld met gloedvolle rode wijn. Die eerst goedkeurend wordt bekeken, dan even rond rolt in het glas. Er wordt aan geroken. En dan, alvorens er een slok genomen wordt, wordt er een toost uitgebracht door met de glazen te klinken… Vanwaar nu dat klinken? Simpel. De zintuigen Zien, Voelen, Ruiken en Proeven worden alle bevredigd. Maar de oren willen natuurlijk ook wat. Vandaar dat klinken. Wees zuinig op je oren. Wees zuinig op je hoortoestellen.