groene smoothies, wie kent ze niet? Waar de één het heerlijk vindt, is het voor de andere een ware straf. Toch zijn ze ontzettend gezond en hebben ze allerlei voordelen. Dus wil jij wat extra vitamines binnenkrijgen en je dag goed beginnen, dan zijn groene smoothies een absolute must. Zelfs wanneer je geen zin en tijd hebt om ze zelf te maken, bestel je ze gemakkelijk en snel online. Wil jij weten welke je het beste kunt bestellen? Lees dan eens goed de green juice review door. Hier worden allerlei verschillende soorten groente sappen besproken en kun je op basis daarvan bepalen wat je uiteindelijk nodig hebt. Maar voor het zover is, delen we eerste de voordelen van het dagelijks drinken van zo’n heerlijk ‘green juice’ met je.

Direct een goede portie groente

Groenten zijn ontzettend belangrijk voor een gezond lichaam en ook gezonde geest. Toch is het belangrijk ervoor te zorgen dat je voldoende binnenkrijgt. Omdat niet iedereen dit even eenvoudig vindt, is het ideaal om dit middels een smoothie te doen. Het voordeel hieraan is namelijk dat je direct een flinke concentratie groenten binnenkrijgt, zonder dat je hier ontzettend veel moeite voor hoeft te doen. Doordat ze zijn gemalen, worden de voedingsstoffen veel sneller door het lichaam opgenomen, waardoor je veel meer uit je groenten haalt, dan wanneer je het gewoon zo zou eten. Kortom, zeker een aanrader dus.

Scheelt je een hoop tijd

Je kunt je wel voorstellen dat het maken van allerlei verschillende groenten best een tijdrovende klus kan zijn. Des te belangrijker is het daarom dan ook om ervoor te zorgen dat iedere dag een smoothie klaar hebt staan. Het voordeel hieraan is, is dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de inname van de hoeveelheid groente en je deze onderweg op ieder gewenst moment kunt opdrinken. Een stronk broccoli eet je immers niet zo even op. Helemaal wanneer je besluit ze niet zelf te maken, maar om ze kant-en-klaar te kopen. Dan kan het je nog veel meer tijdswinst opleveren. Let er dan alleen wel op dat je niet teveel in één keer besteld, aangezien ze vers zijn en beperkt houdbaar zijn.

Goed voor lichaam en geest

Dagelijk een flinke portie groente zorgt ervoor dat onze huid in topconditie blijft. Vooral in combinatie met de beste dagcreme voor je gezicht, zul je merken dat je huid er na verloop van tijd echt vele malen jonger uit zal gaan zien. Het is daarbij wel belangrijk dat je dit ook consistent blijft doen. De bedoeling is niet om ‘even’ een paar weken wat extra groenten in de vorm van een smoothie te nemen en vervolgens weer terug te vallen in je oude patroon. Wat je zult merken, is dat niet alleen je lichaam een stuk fitter voelt, maar ook je mindset heel anders wordt. Omdat ook onze hersenen behoefte hebben aan voldoende vitamines en mineralen, is het zeker de moeite waard om eens een aantal weken te proberen.