Gezonde snacks

Buiten dat dit soort repen erg ongezond blijken te zijn, zijn ze vaak ook nog duur. Zeker als je ze dagelijks eet of misschien zelfs voor het hele gezin koopt. Er zijn verschillende alternatieven die een fractie van die prijs kosten en veel gezonder zijn. Wij hebben een paar mogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

Gezond en snel ontbijten

Brood geeft een goede basis, zeker als je het belegt met een magere worstsoort (bijvoorbeeld achterham), jonge kaas of (biologische) pindakaas. Brood smeren kost echter een paar minuten. Die kun je je 's morgens besparen door het brood de avond ervoor al te smeren en in een zakje of trommeltje klaar te leggen in de koelkast. Dan is het een kwestie van direct opeten of meenemen naar kantoor en daar opeten. Andere gezonde en snelle alternatieven voor ontbijt zijn yoghurt met fruit en granen of smoothies. Voor allebei kun je ook vruchten uit de diepvriezer gebruiken, die je de avond ervoor vast in de koelkast hebt gezet om te ontdooien.

2 van 3 - Lees verder »

Lees ook:

Slank worden is een hele industrie geworden. Dat lijkt handig, maar valt in de praktijk tegen. Zorg liever dat je zelf geïnformeerd bent en praat met anderen over wat je het beste kunt doen om gezond slank te worden of te blijven.


Op de hoogte blijven van de actualiteiten kan via onze Facebook-pagina