Koortslip

Een koortslip is een infectie van de huid op of in de buurt van de lippen. Het gaat gepaard met pijnlijke blaasjes en wordt veroorzaakt door het herpes simplex virus. Het virus bevindt zich in het vocht in de blaasjes die één á twee dagen na het ontstaan van de eerste symptomen ontstaan. 

shutterstock_243669235.jpg
None

Behandeling koortslip

Het genezingsproces van een koortslip kan versneld worden door medicatie. Geneesmiddelen of medicijnen die voorzichtig op een ...

lees verder
None

Baby en koortslip

Een koortslip is zeer besmettelijk. Pasgeborenen tot de leeftijd van een maand kunnen ernstig ziek worden na ...

lees verder

Advertorial

SoreFix is een product op basis van zink dat een koortslip kan voorkomen en behandelen. SoreFix Prevent koortslip balsem voorkomt een koortslip en SoreFix Rescue koortslipcrème behandelt een koortslip. Beide producten zijn op basis van zink in een vette vorm. De producten bevatten daarnaast ook een hoog UV-filter, SPF30. 

SoreFix Rescue koortslipcrème kan gebruikt worden in alle fases van een koortslip, van tinteling tot korstjes. Het verkort de duur van de koortslip en zorgt er ook voor dat je er minder last van hebt. 

SoreFix Prevent koortslip balsem bevat naast een hoog UV-filter, SPF30,  diverse verzorgende bestanddelen, waaronder vitamine E. Het vormt een barrière voor invloeden van buitenaf en zorgt dat de lippen in goede conditie blijven. 

Na openen zijn de producten nog 1 jaar houdbaar.

SoreFix is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Recente video

Loading...